Thursday, December 17, 2015

Cinta Jambatan Bengkok PM Selepas Mahathir Semua Tak Leh Pakai

Johari Seman     12:01:00 AM    Zaman Mahathir dia tak perlu jet mewah,Zaman Najib tiada anak tersernarai antara orang Melayu kaya raya,Zaman Mahathir cinta pada jambatan bengkok,zaman Najib rakyat dapat BR1M.

Zaman Mahathir 14 rakyat mati dalam peristiwa Memali,Zaman Najib tiada pun,Zaman Mahathir ada juru audit bank di bunuh,Zaman Najib tidak berlaku pun,Zaman Najib tiada berlaku masalah syarikat lunyai seperti Perwaja,zaman Mahathir ada.

Pada tahun 1981 Mahathir mewarisi Boeing 373,jadi PM selepas Mahathir kena mewarisi apa yang Mahathir warisi biarpun bahaya semua vip dan vvip,jika berlaku kemalangan siapa yang akan kata kerajaan sanggup tidak beli jet baru untuk pemimpin kerana duit yang ada untuk kayakan anak beranak,silap-silap yang mengata  nanti Mahathir sendiri.

Mahathir tak sepatutnya mencampuri urusan orang lain,kerana sikap penyibuk dibenci orang ramai,kalau ada  yang suka pun manusia yang perangai seperti Beliau.

Mahathir sepatutnya sinis menteri besar kedah yang sejuk hampir membeku supaya cergas seperti bagun bagi pentadbirannya.

Mahathir rasa dia hebat,anak perempuan sendiri sukar dia nak kontrol.Najib yang jaga rakyat Malaysia  ramainya bukan 4 orang lagi lah sukar,tapi Mahathir anggap dia lebih bijak,sebaliknya tidak.

Kesian mahathir,tak dapat jambatan bengkok semua perdana menteri selepas  dia di hentamnya,nak buat macam mana kalau dalam hati ada hasad,sampai bila pun tetap berasap.

0 comments :

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

© 2018-2020 SELANGOR POST. . BEBAS DAN DIYAKINI .