Monday, December 14, 2015

Islamik Cara PAS Membiarkan Rumah Urut Sedap Bercambah Di Selangor

Johari Seman     11:26:00 PM    


PAS tetap jahil dalam ilmu sebab itu pemimpin parti itu tetap menganggap  kepimpinan Umno yang mengadakan pelbagai instiusi ke Islaman negara ini sebagai tidak Islamik.

Bagi PAS, Islam cukup dengan solat,puasa,Haji zakat ,sebab itu rakyat Kelantan yang meskin perlu bantuan persekutuan yang dituduh tidak Islamik.

Pembangunan bagi pemimpin PAS hanya cukup dengan menyebut pembangunan bersama Islam,Islam tetap membangun ribuan tahun dahulu tanpa adanya sebarang parti politik sama ada PAS atau Umno.Namun PAS tetap jual nama Islam sedangkan rakyat negeri yang dibangungkan atas nama Islam sendiri masih bertepik lolong meminta bantuan persekutuan disegerakan.

PAS menyatakan dengan tegas kita perlu bersatu di atas landasan yang digariskan oleh Allah; iaitu “Bertolong bantulah kamu dalam perkara kebaikan dan taqwa, dan jangan bertolong bantu dalam perkara dosa dan permusuhan,jadinya apa yang dilakukan PAS dengan Pakatan Rakyat itu betul asalkan jangan berkerjasama dengan Umno.sebab itulah rumah maksiat di Selangor bercambah PAS masih diam malah tetap memukul Umno sebagai puncanya.

Islamik cara pemimpin PAS bila dapat untung pada mereka,jika tiada untung pada mereka semuanya bukan Islamik.Itulah PAS yang setia menjual nama Islam sejak awal penubuhan sehinnga masuk pintu jahanam masih lagi jual nama Islam pada malaikat.

Umno/BN jangan ingat PAS mahu bersatu atau bergabung untuk mentadbir negara atau negeri sebaliknya berhati-hatilah dengan para pemimpin PAS yang bijak manipulasi Islam dengan serban dan jubah,kena ingat para ulamak ramai juga yang masuk JAHANAM bersama golongan Iblis.

Orang-orang Umno yang berlagak ulamak juga kena ingat halal dan haram,jangan asal hulur semua sapu,kerana perangai itu juga akan bersama dalam JAHANAM bersama ANGKATAN IBLIS.

Pemimpin kata,PAS sedia kerjasama dalam menentang kemungkaran pemerintah, rasuah, salah urus tadbir negara, kezaliman, penganiayaan, perjanjian yang tidak ditepati dan berat sebelah yang menyusahkan rakyat serta sistem federalisme yang tidak dilaksanakan.Manakala di Selangor dan Kelantan masih lagi jadi sarang maksiat,Pemimpin PAS tak usah cerita lebih,kerana dalam PAS pernah wujud video  pemimpin bantai pantat janda,jadi itu semua Islamik cara PAS kah?.

0 comments :

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

© 2018-2020 SELANGOR POST. . BEBAS DAN DIYAKINI .