Tuesday, December 8, 2015

PAU Kali Ini Detik Memalukan Timbalan Presiden Parti

Johari Seman     4:38:00 PM    


Perhumpunan Agung UMNO kali ini dijangka lebih panas berikutan beberapa isu yang menjadi tumpuan rakyat dan hanggat diperkatan.

Manakala itu Tun M dan Muhyiddin Yassin juga Safie Apdal mengesahkan akan hadir keperhimpunan Agung Umno kali ini.

Tinjauan Selangor Post di PWTC hari ini keadaan mula sibuk dengan orang ramai yang hadir dari seluruh pelusuk negara.

Mereka terdiri dari sayap parti terbesar orang Melayu ini dilihat menghadiri majlis taklimat dari ketua masing-masing.

Manakala itu satu program pemuda Umno telah dibatalkan diatas sebab-sebab yang tidak diketahui.

Perhimpunan Agung Umno kali ini juga dijangka mendapat sambutan ramai berikutan isu-isu panas yang diputar belit oleh mereka yang tidak beepuas hati dengan pentadbiran Najib.

Namun begitu setakat ini tiada bukti kukuh menyatakan Najib telah melakukan kesilapan dalam urus tadbir 1MDB dan dana derma RM2.6 bilion.

Apa yang berlaku hari ini adalah berkaitan dengan cemburu buta pihak yang tidak mahu melihat kejayaan demi kejayaan dikecapi rakyat dibawah kerajaan pimpinan Najib.

Namun begitu rakyat dimomok dengan berita palsu oleh musuh peribadi dan musuh politik Umno.

Kini perhimpunan agung Umno yang sedang di viral oleh media digital bukan sahaja dikatan paling hanggat malah ia juga pemecah tradisi apabi Timbalan Presiden parti orang Melayu terbesar tidak dibenarkan merasmikan sayap-sayap parti apabila Muhyiddin berpaling tadah dengan menyokong Mahathir yang sentiasa mahu melihat Najib digulingkan.

Peehimpunan agung Umno kali ini merupakan titik mencabar.namun begitu tidak seteruk zaman Mahathir perdana menteri sehingga Umno terpaksa dibubarkan.

Najib seorang yang cool dan tidak mudah melenting dengan segala tuduhan yang dibuat oleh pentaksub Mahathir,kerana beliau tahu apa yang didakwa oleh Mahathir,Muhyiddin dan Safie Apdal semuanya untuk melunaskan dendam kepada beliau.

Perhimpunan agung Umno kali ini juga detik yang amat memalukan buat seorang timbalan presiden Umno apabila tidak diberi kepercayaan oleh ketuanya.0 comments :

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

© 2018-2020 SELANGOR POST. . BEBAS DAN DIYAKINI .