Friday, July 15, 2016

Mahathir Kumpul Sampah Sarap Bakar Pembangkang

Johari Seman     2:30:00 PM    

Selepas gagal guling Najib dalam kempin sebelum ini sehingga menyamakan PM Najib dengan 'Idi Amin penyembelah rakyat Uganda tidak berjaya.

Kini Mahthir dengan sampah sarap yang diketepikan UMNO berusaha lagi menubuhkan pakatan baharu yang entah apa nama, apa nama,apa nama bagi tujuan menumbangkan BN.

Pakatan awal dengan modus operandi singkir Najib tanpa tumbangkan BN sehingga lahirnya deklarasi rakyat yang layak digelar deklarasi Mahathir tidak memberi sebarang kesan keatas batang tubuh PM Najib dan keluarga,kini Mahathir dengan sampah sarap yang diketepikan UMNO bersama parti dalam Pakatan Harapan berusaha untuk menumbangkangkan BN.

Usaha untuk tumbangkan BN berlaku sejak PRU pertama sehingga PRU 13,tapi BN tidak tumbang-tumbang,tapi sayang Mahathir sendiri terlupa pekara itu dan adakah dengan pakatan baharu yang belum ada nama yang TELAH dilancarkan oleh beliau baru beberapa jam boleh menumbangkan BN.

baca juga- Mahathir Mahu Letupkan Pembangkang
Pakatan dari blok pembangkang dah beberapa kali lebur sejak 90an hingga pakatan rakyat ditahlikan oleh lisan-lisan pembangkang sendiri.

Kini pakatan harapan sekali lagi akan dihancurkan dan seterusnya ditahlilkan lisan-lisan dari golongan sampah sarap yang dikumpulkan oleh Mahathir.

Kalau pakatan alternatif dan pakatan rakyat boleh dinisankan tanpa gangguan BN dan ditahlilkan oleh pas,apa sangat lah pakatan harapan yang baru nak hidu buntut Mahathir.

Kali ini rakyat menunggu kehancuran Pakatan Harapan di tangan golongan yang layak digelar sampah sarap yang diketepikan UMNO.

Kalau kehancuran Pakatan Rakyat UMNO dipersalahkan,nampaknya UMNO sekali lagi akan dipersalahkan jika Pakatan Harapan meletup ususnya setelah selepas mencium buntut Mahathir.

Pakatan baharu yang dilancarkan Mahathir nampaknya terpaksa menyerang BN setelah menemui jalan buntu untuk menumbangkan PM Najib.

Dulu pada awal rancangan nak guling PM Najib,mereka dari golongan hanyir hanya mahu turunkan Najib dari jawatan Perdana Menteri sahaja bukanya untuk tumbangkan BN

Kali ini golongan sampah sarap yang dibuang UMNO berusaha untuk mengantikan BN yang tak tumbang-tumbang sejak PRU pertama.

Usaha Mahathir usaha orang yang belum baligh bersama kanak-kanak yang dahaga dengan permainan pondok-pondok.

Dah dah lah Mahathir melahirkan kepintaran dalam kebodohan diusia 91 tahun...nyanyok dah mahathir ni.
-Sumber Keris Jentayu

0 comments :

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

© 2018-2020 SELANGOR POST. . BEBAS DAN DIYAKINI .