Thursday, July 21, 2016

PAS Hanya Melukut Disisi PKR

Johari Seman     2:33:00 AM    

Hari ini PAS telah menerima kata putus daripada PKR melalui MB Selangaor yang mana PKR tidak menghalang sama ada PAS mahu meneruskan hubungan dengan parti itu atau memutuskan.

Ini boleh dilihat dengan jelas pembantahan PAS berkaitan konsert Selena Gomez yang tidak dapat pembelaan dari pada PKR,ertinya PKR menyokong konsert itu diadakan.

Jelas sama sekali bertentangan dengan hasrat PAS yang tidak setuju dengan konsert  itu kerana penyayi barat itu kebiasaanya tampil dipersembahan dengan gaya seksi meksi.

Bagi itu mencela keberadaban agama keran ia ditontoni oleh semua lapisan masyarakat.hari ini PAS nampaknya membantah hanya sekadar menunjukkan parti itu tidak menyetujui apa yang hendak dibawa ke Selangor dengan alasan hambar.

Jika dizaman Umno PAS berselak kain membantah pekara yang dikatana maksiat sehingga sanggup mengumpulkan sebanyak mungkin manusia bagi melakukan tunjuk perasaan bagi membantah perbuatan Umno.

Kini PAS hilang taring tercabut serbang kerana bukan masanya untuk bersandiwara dengan nama Islam kerana PAS sendiri berada dimeja yang sama dengan parti yang menyokong konsert Selena Gomez.

Apa pun harus melihat cabaran PKR sama ada untuk bersama PKR atu keuar membawa hala tuju masing-masing.


0 comments :

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

© 2018-2020 SELANGOR POST. . BEBAS DAN DIYAKINI .