Anak Muda Selangor Pesan Pemimpin UMNO Jangan Berlagak - SELANGOR POST

728x90 AdSpace

Latest News
Monday, August 1, 2016

Anak Muda Selangor Pesan Pemimpin UMNO Jangan Berlagak

Keluarga saya masih menyokong UMNO.kata anak muda yang ditemu bual bagi kaji selidik tentang pandangan anaak muda terhadap UMNO.

Hasraf anak kelahiran Kelantan yang tidak mahu gambarnya dirakam turut menyentuh lagak rakyat Malaysia yang ikut terpengaruh dengan berita tanpa buktu.

Katanya sejak akhir akhir ini ramai anak muda terpengaruh dengan dakyah pembangkang berikutan kurangnya pemimpin UMNO dalam cawangan dan bahagian menghampiri mereka.

Peluang dan ruang kelemahan pemimoin UMNO sekarang diambil pembangkang untuk mendekati anak muda sekaligus menyebar dakyah salah tentang parti Melayu teebesar terutamanya tentang pemimpin.

Saya tidak melihat pemimpin UMNO Selangor bersungguh-sungguh untuk menghampiri anak muda seperti saya dan rakan-rakan lain,tambahnya.

Katanya lagi.anak muda sebayanya bukan tidak berminat kepada UMNO tetapi peluang yang diambil pembangkang lebih acap kali berbanding UMNO.

Saya sendiri tidak rasa mencintai pemimpin UMNO berikutan mereka kurang peduli pada generasi seperti kami.

Dalam temu ramah itu.rakan Hasraf sempat mencelah dengan nada kecewa.katanya.'anak muda seperti kita orang hanya dikenali pada musim pilihan raya selepas itu jumpa pun pemimpin dalam bahagian dah tak kenal.

Mengakhiri perbualan selama 15 minit bersama team blog ini,Hasraf berharap pemimpin UMNO dalam cawangan dan bahagian tidak bersikap lebih berlagak kerana kami dah boleh mengundi pada PRU14 nanti.jangan pula sampai sembah orang muda seperti kami untuk meraih undi kerana kami juga ada maruah.

Tamat

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

Item Reviewed: Anak Muda Selangor Pesan Pemimpin UMNO Jangan Berlagak Rating: 5 Reviewed By: Johari Seman