Dua Portal UMNO Selangor Macam Ayam Berak Kapor - SELANGOR POST

728x90 AdSpace

Latest News
Sunday, October 30, 2016

Dua Portal UMNO Selangor Macam Ayam Berak Kapor

Blog aku yang buat suka-suka ini sudah mengatasi ranking portal UMNO Selangor yang dibina untuk menyampaikan maklumat pada rakyat,kononnya-lah,tapi berita malas nak update.

Semasa artikel ini ditulis, rank alexa Malaysia  blog aku 18,657 ribu ,dunia pula 3,347,466 juta.

Buat portal  untuk dapat peruntukkan media demi sesuap nasi itulah jadinya,ikhlas jauh sekali dihati.

Pemalas nombor satu,buat malu ahli UMNO Selangor.

Kau orang tengoklah ranking negara portal UMNO Selangor yang langsung hilang dimata Alexa,ranking dunia pula 5,215,539 juta.memang hampeh peruk.

Kalau kedekut masa dan wang ringgit janganlah buat kerja seperti ayam berak kapor atau bahasa lembutnya,,buat kerja lepas batuk sambil tidur.

Satu lagi portal yang dibuat dan dibanggakan oleh ketua penerangan UMNO Negeri Selangor sebagai bank maklumat,beratnya macam pikul bumi,loading page macam nak teran berak.

Portal yang dimaksudkan http://www.selangorpost.com.my/ ini wujud kononya untuk dijadikan bank maklumat,akhirnya kiamat lebur begitu sahaja kerana malas update.


Hal media UMNO Selangor terletak atas kepala ketua penerangan UMNO Negeri,kalau tak bersangkut paut buat apa pegang jawatan itu.

Ketua Penerangan UMNO Selangor-Datuk Zein Isma
Ketua penerangan UMNO negeri Datuk Zein memang bijak rasang strategi,buatnya pula hampas nyok.

Kedua-dua media yang bergayut dengan UMNO Selangor tak ada pengunjung sebab tak reti nak tulis berita,para admin pula banyak minum teh tarik daripada update portal.

Baru-baru ini Penerangan UMNO Negeri lancar gelombang Bangkit Selamat Selangor(BSS)https://umno-selangor.com/gelombang-bangkit-selamatkan-selangor-bss-pertama-dilancar/ .Bangkit apa?kalau masih jiwa kosong dari melaksanakan kerja buat melalui media.

Penerangan bukanya hanya buat kenyataan di akhbar sahaja,banyak lagi medium terkini yang boleh dijadikan tempat menyampai maklumat pada rakyat.

Macam-macam dah UMNO Selangor lancar ,tapi semuanya kosong cakap sahaja besar.

Blogger yang tidak dibayar lagi hebat daripada dua PORTAL UMNO Selangor yang sah ada bajet setiap bulan.



Blog Media Shah Alam  tak pernah dapat bajet dari mana-mana pertubuhan politik  pula jauh kedepan dari segi pembaca dan ranking alexa.

Online media Shah Alam 200-500 setiap masa,dua portal UMNO Selangor sampai mati pun tak akan dapat seperti itu,sebab utamanya malas nak mampos.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

Item Reviewed: Dua Portal UMNO Selangor Macam Ayam Berak Kapor Rating: 5 Reviewed By: Johari Seman