Pemuda Umno Selangor Kritik Masalah Air Macam Pondan - SELANGOR POST

728x90 AdSpace

Latest News
Monday, October 31, 2016

Pemuda Umno Selangor Kritik Masalah Air Macam Pondan

Setelah dikritik blogger barulah Pemuda UMNO Selangor bersuara tentang masalah air yang berlaku kepada rakyat Selangor.

Kritikan tidak setajam mana itu dipandang melepas batuk ditangga atau daripada tidak buat langsung lebib baik buat.

Kritikan pondan ini tidak memberi sebarang makna kepada keseluruhan Pemuda UMNO Selangor memandangkan masa tidur anggota sayap parti UMNO Selangor lebih panjang daripada bangkit menyuarakan isu-isu melanda Selangor.
Baca kritikan saya disini dan disini


(KRITIKAN PONDAN PEMUDA UMNO SELANGOR)SHAH ALAM 31 Okt. - Menteri Besar, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali didakwa seolah-olah bermain silap mata di sebalik krisis bekalan air apabila menuduh BN menjadi dalang pencemaran sungai hingga menyebabkan Loji Rawatan Air (LRA) Sungai Semenyih terpaksa ditutup lagi, baru-baru ini. 

Ketua Pemuda Barisan Nasional (BN) Selangor, Zainuri Zakaria mendakwa, tindakan Mohamed Azmin itu mungkin dibuat kerana mahu mengambil jalan mudah dengan menyalahkan pihak lain bagi mengelak rakyat mempersoalkan keberkesanan pentadbirannnya. - UTUSAN ONLINE.

Tuan Puan pembaca blog ini boleh nilai kebersungguhan Ketua Pemuda Umno Selangor Zainuri Zakaria bersama rakan-rakannya termasuk Ketua Pemuda UMNO Shah Alam yang dikenali dengan pangilan Muadzan atau Adzan yang memakai baju putih sebelah Panglima Ludah Pemuda UMNO Armand Azhar.

Nampaknya kemalasan untuk membantah secara fizikal seperti mengadakan perarakan ke SUK Selangor dengan mengumpul seramai mungkin manusia yang terlibat dengan permasalah adalah lambang kepenakutan Pemuda UMNO Selangor hari ini.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

Item Reviewed: Pemuda Umno Selangor Kritik Masalah Air Macam Pondan Rating: 5 Reviewed By: Johari Seman