Monday, January 23, 2017

Ahli Group FB UMNO Ramai,Tapi Ramai Tersasar

Johari Seman     9:18:00 PM    

Status dari FB-Dakwaan MCA nak jawatan TPM tak masuk akal,MCA bukan parti kedua terkuat dalam BN(Barisan Nasional)

Ahli Group Minta Penjelasan-Nor Azhar Md Saad Assalam tuan zaki... mohon check sat jabatan penerangan punya website... somthing wrong smwhre laaa... lecehhh... utk pencerahan dan pngesahan jabtn pnerangan dgn knyataan dlm website dpa(Depa)Kelemahan cybertrooper atau penyokong UMNO dalam group seramai 50,832 Ahli jelas kelihatan apabila diminta pencerahan oleh salah seorang pengguna Facebook Bernama Nor Azhar Md Saad tentang status berkaitan MCA mahu jawatan TPM seperti dakwaan Dr Mahathir.

Namun tiada seorang pun memberi kefahaman kepada Nor Azhar Md Saad secara jelas kerana beliau kelihatan ikhlas bertanya.

Ada yang cuba jawab namun tidak tepat atau memberi jawapan sesuka otak dia sahaja.
Pengguna Facebook Mohd Jai di Friends of UMNO  kelihatan cuba memberi jawapan tetapi lari daripada kehendak sebenar Nor Azhar Md Saad.

Sedangkan telah meminta sesiapa yang tahu memberi pencerahan sewajarnya"Mohamad Zaki Jawab betul-betul Nor Azhar Md Saad nak tahu,,adakah permintaan yang dibuat orang MCA berdasar persetujuan parti atau berdasar pendapat individu itu yang Nor Azhar Md Saad nak pencerahan".

Tidak hairanlah TPM Zahid Hamidi kata 6,6 persen sahaja cybertrooper UMNO-BN yang menyebelahi kerajaan,tapi ramai pula yang marah dan geram.

Hakikat 6.6 persen secara tersiratnya,hanya jumlah itu sahaja yang benar-benar memberi penjelasan kepada isu-isu yang dibangkitkan pembangkang.Lainnya hanya hu ha hu ha macam india mabuk todi.

Mencontohi status daripada Muhammad Zaki dalam Friends of UMNO yang saya kutip itu,pastinya satu bukti penyokong UMNO dalam group tersebut hanya menyokong UMNO tetapi tidak peka isu.
Apakah faedahnya?

0 comments :

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

© 2018-2020 SELANGOR POST. . BEBAS DAN DIYAKINI .