Wednesday, August 17, 2016

PRU14 SHAH ALAM KALAH LAGI,KHALID SAMAD SELESA

Johari Seman     8:10:00 PM    

Panas betui buntut Ketua Umno Bahagian Shah Alam Azhari Saari sehingga bebudak Umno Wilayah Persekutuan turut tidak terlepas mengambil acara perlekehkan UBSA.

Ada yang cakap,KUBSA Azhari tidak mahu dicalonkan sebagai calon Umno pada PRU14 dan membuka peluang cerah kepada Datuk Zin Badak memenangi pertandingan dalam pemilihan Umno yang dijangka diadakan pada 2018.

Ada yang cakap,selama ini ramai ingat yang KUBSA Azhari menyokong PM Najib,tapi awal-awal lagi ada yang mengatakan dia tidak menyokong.

Tembelang pendiriannya pecah apabila ucapanya pada mesyuarat perwakilan Umno bahagian itu yang menjadi satu pengukur bagi menilai isi PERUT KUBSA.

Aku ingat tak perlulah aku siar ulang apa yang KUBSA Azhari Cakap,sebab bagi aku bukan sahaja Azhari tu sampah malah setiap kata-katanya upama ulat dalam nanah.

Oleh kerana corak pentadbiran yang dilihat berada dibawah kesombongan batang tubuh KUBSA,pemuda dalam cawangan bahagian itu menegur namun apa yang terjadi dan apa kesudahannya.

Kesudahannya pemuda cawangan itu terpaksa buat program dengan duit sendiri kerana peruntukkan yang dimohon oleh pemuda cawangan tersebut telah disekat.

Melalak meraung bagai nak rak,bahawa Selangor mesti dirampas pada PRU14,rupanya itu hanya lalakan sekumpulan ANJING yang tidak berjaya mendapatkan mangsanya selepas mengejar.

Shah Alam,Setakat ini 90% akan menghadapi kekalahan sekalai lagi berikutan pertelagahan antara pemimpin dalam UBSA yang tidak pernah selesai malah ianya berpunca daripada KUBSA yang tidak bijak mengatur urus.

Ambil contoh pada satu Umno cawangan dalam Shah kini di anak tiri kerana sayap parti pemuda selalu menegur KUBSA Azhari yang sememangnya tidak bijak.Apabila selalu ditegur,pemuda cawangan itu terus di black lis manakala peruntukkan pula disekat.

Itu berita tidak bohong,Pada masa sekarang kami di POST SELANGOR tidak bercadang untuk mendedahkan nama cawangan yang dimaksudkan.

Kalau macam ketua Umno bahagian Shah Alam punya perangai,ingat Selangor boleh dirampas semudah mimpi sang nyamok tiruk untuk hisap darah kuman.

0 comments :

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

© 2018-2020 SELANGOR POST. . BEBAS DAN DIYAKINI .