Sunday, October 30, 2016

Isetan The Japan Store Kedua Dibuka Di KL

Johari Seman     1:26:00 PM    

KUALA LUMPUR: Isetan Mitsukoshi Holdings Ltd yang berpangkalan di Jepun memilih Malaysia untuk membuka Isetan The Japan Store keduanya selepas Paris, Perancis.

Pengurus Besar Bahagian Dagangan Luar Negara (Dasar) Isetan Mitsukoshi Hajime Nakagawa berkata syarikat itu yakin gedung tersebut akan mencatatkan prestasi baik di Malaysia memandangkan pertumbuhan ekonomi dan penduduk di negara ini.

"Selain penduduk tempatan, kami juga menyasarkan pelancong yang melawat negara ini," katanya kepada pemberita semasa pelancaran gedung itu di Pusat Membeli Belah Lot 10, Bukit Bintang, di sini, Khamis.

Isetan The Japan Store hasil gabungan antara Cool Japan Fund dan Isetan Mitsukoshi menawarkan pelbagai produk gaya hidup negara Matahari Terbit itu.

Nakagawa berkata, syarikat itu menyasarkan untuk membawa pelbagai barangan asli dari Jepun kepada pelanggan di sini berikutan sambutan terhadap budaya negara itu di rantau ini.

Premis enam aras di Pusat Membeli Belah Lot 10 menawarkan pelbagai produk berkualiti merangkumi lebih 200 jenama Jepun. - Bernama
-MSTAR

0 comments :

AMARAN!!!! Komen jahat akan di padam,

© 2018-2020 SELANGOR POST. . BEBAS DAN DIYAKINI .